keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Nörtti on pohjimmiltaan laiska

Ja tämä tuli huomattua. Muistatteko kun uhosin, että tällä viikolla se nelisen kertaa ja juhannus sit lepiä. Hups, kun ei ole tullut vielä kertaakaan käytyä liikkumassa muuten kuin koti, kauppa, työ akselilla. Nörtti on siis pohjimmiltaan laiska, tietty tekosyynä voisi käyttää aivan paskaa keliä sillä ei tuonne ulos oikein innosta lähteä jos vettä tulee melkein vaakatasossa.

Käytin kuitenkin tuota sadepäivää hieman hyödyksi ja tein pienen hankinnan. Kävin nimittäin koppaamassa lyhyt hihaisen teknisen paidan kun se kuulemma hengittää paremmin kuin t-paita - ok. Samalla mukaan tartteui shortsitkin joten nyt on aika hyvä setti kasassa lenkkeilyä varten.

Tästä tuli mieleen, että olen sattumalta ostanut kaikki tämän hetkiset lenkkivermeet Stadiumista. Kengät kävin sieltä koppaamassa ja mielestäni nekään eivät olleet kalliit. Samaten tuo tekninen paita ja shortsit tuli Stadiumista kopattua - prkl miten tässä nyt näin kävi. Toisaalta sieltä sain ne suhteellisen edullisesti joten mitäpä minä olen valittamaan.

Tänään keli näyttää uht hyvältä joten ulos voisi lähteä ja jos saisi tehtyä noin tunnin lenkin suht kovalla sykkeellä niin olisi varmaan Suuntokin tyytyväinen taas hetken. Sillehän ei ole siis kerrottu siitä, että olen juhannuksen suhteellisen rennosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti