sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannusta ja sillee - nörtti on noh... nörtti

Hyvää Juhannusta teille, jotka eksytte tänne ja satutte lukemaan tämän vielä sopivaan aikaankin. Juhannusta on juhlittu asiaankuuluvalla tavalla eli leikkimällä tulella ja syömällä ja tietysti juomalla tarpeellinen määrä alkoholipitoisia juomia. Kuulostaa siis erittäin terveelliselle ja tällähän ruokavaliolla sitä painoa karistetaan, eikö?

Ei ehkä sentään. Oikeastaan koko viikko on mennyt enemmän ja vähemmän heikoissa kantimissa sillä on ollut laiskuutta havaittavissa. Väsymys painanut päälle ja on ollut oikeastaan veto pois nörtistä. Varmaan se kilo mikä tippui tuli takaisin tämän viikon aikana - elämä on.

Otetaan tulevalle viikolle tavoitteeksi käydä 4-5 kertaa ulkoilemassa - pysyypähän sykemittarikin tyytyväisenä. Tällä hetkellä se on erittäin masentunut ja ei pidä minusta millään tapaa. Siksi jätinkin sen kotiin kun lähdin maaseudulle juhannuksen viettoon.

Sain minä tänä viikonloppuna kuitenkin hieman pelailtua ja rentouduttuakin. Jäi kaikki koodit koodaamatta joka on oikeastaan ihan hyvä asia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti