maanantai 10. kesäkuuta 2013

Lepopäivä?

Sykemittari sanoo aamusta, että tänään on lepopäivä, kuittaan ilmoituksen ja lähden töihin - autolla. Itseasiassa ei ole epänormaalia, että lähden autolla töihin sillä töihin on matkaa autolla 6,4km ja kävellen 5,7km (näin ainakin Google Maps sanoo). Eikä töihin ole hyvä tulla niin, että olet totaalisen hikinen ja lähdepä siitä asiakaskäynnille.

Autolla töihin myös siksi, että työni vaatii välistä käyntiä asiakkaan kotona ja kiireellisiin työkeikkoihin on vastattava suhteellisen nopeasti ja autolla pääsee kuitenkin nopeiten ja saa tarvittavat työvälineetkin helposti kuskattua. Pyörä voisi olla vaihtoehto, mutta tässäkin tulee tämä hikisyys esille.

Takaisin tähän lepopäivän dilemmaan. Sääennuste näyttää iltapäivälle sadetta ja illasta pitäisi selkeytyä. Neljän jälkeen uskaltaa lähteä ulkoilemaan sillä vaikka pääsenkin töistä aiemmin niin olen "väijyssä" siihen saakka ja sen jälkeen lähden liikkeelle vain kriittisissä tapauksissa ja sehän maksaa asiakkaalle hillomunkkeja.

Ajattelinkin käydä sään salliessa tänään käppäilemässä tuon hyväksi havaitun 3,83 kilometrin lenkin (näin ainakin Nike+ Running app sanoo). Tuon kävelemisessä tässä kunnossa menee noin 40 minuuttia. Tosin jos ottaa rauhallisesti ja jää ihmettelemään maisemia niin aika tietty pitenee.

Harmillista, että pitää töissä olla sillä olisi voinut hyvin käydä aamusta vetämässä tuon lenkin, kuten eilen tuli tehtyä. 11 aikaan käppäilin ja kotia kun pääsin niin alkoi vettä tulemaan - ajoitus oli kerrankin kohdallaan.

Katselen muistanko illalla vielä kirjoitella tuliko siellä lenkillä käytyä vai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti