maanantai 1. heinäkuuta 2013

Jotain plussaa sentään...

Nimittäin paino on pysynyt suhteellisen samoissa vaikka nyt ei ole kauheammin tullut liikuttuakaan näiden kelien takia ja viime aikaisen kipeilyn vuoksi.

Olo ei ole mikään herkullinen, mutta osasyynä siihen voi olla tämä piinaava kuumuus ja jatkuva hikoilu. Olen välistä koittanut käydä ulkoilemassa hieman, mutta lenkit ovat jääneet hieman lyhyiksi tuon kelin takia. Vesipullo pitäisi olla matkassa noillakin matkoilla sillä nestehukka on ollut suhteellisen paha vihollinen - liian vähäinen nesteenjuonti ja liikunta ei ole paras mahdollinen kobinaatio.

Olen hieman pohtinut salillekkin menoa sillä en ole käynyt siellä oikeastaan ikinä. Eli lähtökohta on siellä suht nolla jo tiedoiltani. Päätin kuitenkin saada tätä peruskuntoa ensin parempaan suuntaan ja sitten olisi ehkä luottavaisempi olokin lähteä salille.

Toinen ongelma salille menossa on se, että se maksaa peijakas. Plus ei ole oikein mitään hajua minne salille kannattaisi lähteä ja mitä siellä loppuunsa osaisin tehdä saati tulisiko siitä mitään. Haluaisin myös treenata itsekseni ja salillahan on muitakin... Ei ole helppoa Nörtin elämä tälläkään saralla.

Jatketaan hikoilua ja pohditaan asioita, morjens!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti