torstai 11. heinäkuuta 2013

Elossa ollaan!

Hiljaisuudesta huolimatta olen elossa. Liikkumista on tullut hieman harrastettua, mutta se on nyt ollut hieman taka-alalla keleistä ja omista menoista johtuen. Tässä on tullut hieman reissattuakin joten on ollut vähän omista ympyröistä ulkopuolella.

Jos painosta nyt sen verran tilittää niin ruokavalion olen pyrkinyt pitämään terveellisenä ja tätä kautta olen varmaan saanut sitä painoa pidettyä kurissa ja heittelyähän nyt vieläkin on tapahtunut johtuen erilaisista ympyröistä ja siitä että olen ollut ns. tien päällä.

Tämä kuukausi näyttää muutenkin hieman reissupainotteiselta ja tämä taas vaikuttaa hieman tähän kuntoiluprojektiin. Tietty reissussakin voisi kuntoilla, mutta se on eriasia miten sen aikatauluttaa. Esim. pikainen kaupunkiloma niin ei siihen enää lenkkiä jaksa lähteä heittämään kun on kävellyt muutenkin, hyötyliikuntaa on siis tullut harrastettua eli ei ihan nollilla olla menty!

Reissussa tuo ruokavaliokin tuppaa lipsumaan ja luonto kun on heikko niin saattaa ravintolassa tulla tilattua jotain todella hyvää ja samalla ehkä hitusen epäterveellistä. No kunhan se ei jää päälle, on nimittäin tullut vedettyä ihan hyviä salaattisettejäkin lounaaksi.

Reissataan kun voidaan ja hyvää kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti